Hos Tim

Hejsan nu sitter jag hos tim och blogg bredvid mig har jag Therese M , hon hälsar alla min kära läsare hej(4) men men hon säger att hon ska börja läsa den så då har jag fem jiipp.
to night vet jag inte vad som händer , alla här deppar som Rosanna
säger men vi kommer nog på något ska ni se,
vi hörs lite senare och som sakt Therese hälsar :) och även jag ha en bra kväll ni med.


Mot Rosanna

Nu ska jag till min kära Rosanna, så vi hörs vidare ikväll ,Hård trännig

Som rubriken lyder så har det varit ett tufft tränings pass idag med Täss,
uppstigning halv tio och därmed träning tills klockan slog två.
Både jag och TÄss var rätt slut efter en sådan träning som idag.
Dock kom vi inte ifrån gymmmet så pass snabbt utan vi stannade och duscha och basta,
mycket skönt ,;) därefter tog vi bussen hem.
Väl hemma överaskade jag pappa med att jag var hungrig och
 vi for till trångsund centrum och köpte handburgare  mums!
Hamburgaren väl i magen och ett humör på topp ringde Rosanna, gud vad jag har saknat henne så ska snart gå över till ehnne och därefter bär det av till Tim , filmkväll mysigt,! ska även få träffa lilla Karolina henne har jag inte heller sett på länge så det ska bli trevligt att träffa alla från"klassen" igen.


så här mysig ser jag ut idag ,

Byxor- cubus
I <3 Pink- gina trico


Resultatet

Resultatet av min fredags kväll slutate i soffan tätt intill pappa med två ny hyrdatt  filmer och en godispåse.
De båda filmerna som nuvarande ligger på tvebänken bär namnen 24 och den andra var så pass dålig så jag la det ej på minnet så det får förbli olöst.
därimot så dra det iihop sig till sängen och denna familjedag har nåt sitt slut och alla är helt slut där med inräknad mig själv så nu ska jag nog ta mig till badrummet fr att göra mig natt fräsch
 inga bilder tyvärr tråkigt jag vet men är inne p fel dator så God natt för min del


Uppsala

hejsan, to day så har det varit en familje dag som mina föräldrar skulle ha kallat det, helka familjen packa badkläderna och satt sig i bilen och så bärde det av till Uppsalas äventyrsbad.
väll där så var det inte som jag hade föreställt mig utan det var mycket minder och mycket fåolk, trots att Uppsalas elver hade sportlov förra veckan menmen dock var det trevligt att vara med familjen ett tag, dock så tröttnade vi efter tre timmar i vattnet alla var trötta och hungriga och ville hem så vi åt några smörgåsar vid badet och sedan bärde det av hemåt.
to night vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen så blir det lat kväll för min del, därmed för att jag är helt slut, eller så träffar jag kanse Therese och Emma får se om dom vill hitta på något senare.
men som sakt vet inte riktigt än, än så länge så tänker jag lata mig ett litet tag till.


"Du luktar sådär"

Yes, Jennnifer bloggar för tredje gången , vad är det man brukar säga tredje gången gilt?
Men vet inte ritkigt om det här kommer funka, jag tröttnar så lätt men vi får se hur det går.
så dags att börja berätta vad jag har gjort idag då , hmm.. jag har varit tillsammans med Therese och Emma hela dagen idag då, börja med en sen uppesitta kväll igår hemma hos Therese med tre bra filmer kom inte ihåg vad alla hete men en hete cao bella? , suppersugen sen den tredje minns jag inte namnet på,
yes, sen somman vi runt sju , och vi steg eller rättare sakt jag väktes av att Emma skulle spela upp något skit på henne mobil, tack Emma.
Lite senare, runt tre skulle jag tror gav jag mig av "ensam" till farsta för att möta upp min mor och ta busskortet och hämta pengar, jag träffade även lilla Lovisa på bussen, vi hann prata lite innan det var dags att åka igen denna gång med Emma och Therese till fasrta sen så va vi där och "hängde" eller inte vi åt donnken såklart och jag letade efter någon prisent till William eftersom jag saknar honom så mycket och så var ju min alla hjärtans dag pressent inte så bra enligt visa så jag fick dåligt sammnvete och köpte lite smått och gott till min kära William, 
ja sen så kom jag hem och slappat.

Puss & Kram Jennifer

RSS 2.0